Kladdkaka med kokosmjöl

 
Bakade en kladdkaka här på kvällskvisten. Hittade ett grundrecept på kladdkaka från Arla (igen). Bytte ut vetemjölet mot kokosmjöl och ersatte en del av vanligt strösocker mot kokossocker och det funkade jättefint. Kokossockret är ett socker med ett lågt GI och doftar väldigt gott med lite kolasmak tycker jag. Det blev ingen rinnig kladdkaka men det här inget recept på det, men den blev väldigt saftig och god ändå, supermumsig!
 
 
 
 
Recept:
100 gr smör
1 dl kokosmjöl
2 ägg 
1 tsk vaniljssocker
3 msk kakao
1 dl kokossocker
1 dl strösocker
 
Smält smöret i en kastrull, häll i en bunke med vispat ägg och socker. Rör i resterande ingredienser och rör om ordentligt. Häll i en smörad och bröad pajform i 15 min cirka på 175C. Garnera med att pudra vaniljsocker och ha lite bär eller frukt till och vispad grädde!
 
1 kelly:

skriven

Åh så gott det ser ut:D

Svar: Ja det var det:D
Josefin Sjö

Kommentera här: